Wednesday, 2 January 2013

asalkan panjang, tu dah okay dah


apelah kan, pegi stalk isteri nabil pulak dah :0 cuma nak tahu je betul ke isteri dia lecturer? haritu kitorang semabng2 pasal dia. hahaha nabil pandai jugak speaking english. lancar je dia sebut. rasa hebat pulak bila tengok dia :)

macam biasa, sini pun takde ape nak cakap sangat. tapi ada yang baca eh? ihiks lawak lah awak ni. awak yang baca ni, hello everybody~ ni ayat si bimbi dan bonni lah ni. setiap malam tengok cerita ni sikit2. pastu baru tertido. perangai orang yang tengok ni pun macam budak2 je. itu pasal layan cerita ni kan. hahaha :D

untuk kyra, mas taktau nak komen kat blog kyra tu macam mana. terima kasih sudi komen kat sini aritu. ahaha kelakar nyeeee lahai. dah lah background blog mas ni pun macam kanak-kanak riang je. ni semua bende lama. malas nak edit. biarkan ajelah. bila kene kutuk nanti baru tahu erti penyesalan ;) 

esok, kemungkinan nak pergi bbq dengan kawan-kawan sekelas. tapi tengok dulu lah macam mana. ada kata jadi, tiba2 tak jadi nanti. haaa jangan letakkan harapan yang tinggi sangat ajelah.

minggu ni punye weekend mungkin sibuk sikit kot? semua subjek dah ada esaimen. buat nye belum lagi. dah kene marah, tapi tak buat2 lagi ;) marah ye awak? hehehe tak cakap pape pun suruh buat apa, pastu tiba2 marah :p 

bila lah nak buat entry yang elok-elok sikit perangai ni. bila dah update blog ni kan, automatik kat twitter dah rasa tak berminat pulak nak main. hahahaha macam ape aje kan :D

nampak tak otak aku cuma boleh berjalan setakat macam ni je. cakap bende kosong. takde hala tuju. takde matlamat. objektif pun tak ada. wahahaha sampai bila lah nak jadi macam ni. kalau nak ubah pun, takut nanti diri tak gembira pulak. sekarang dah macam ni, rasa gembira. kurang rasa nak marah. nak nangis ke ape semua yang negatif tu susah sikit nak rasa. hihihi yessss! best kan bilaa kita takde masalah nak kene selesaikan.. 

baca blog orang, diorang punya merapu masih boleh diterima akal. ini blog ni, memang tak boleh terima akal lah. hahaha mintak lah pasal ape2 yang korang nak tahu. nanti aku tulis kan. haha :D

0 orang je yang komen:

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...