Thursday, 7 April 2011

burger MURAH paling sedap MAMPU MILIK

aku nampak ni macam tak sedap jeee


haa hamek kau besar gedabak gambar burger aku letak <3 sape peminat burger kat sini? 

ni kalau cik epal nampak burger ni mesti terus hilang niat dia nak diet ni kan.. hehe


al kisah nye macam ni.. 

aku dengan ayah aku otw nak pegi hospital.. waktu pagiii buta lg waktu ni.. dah sampai bawah (rumah kat atas kete kat bawah) aku cakap dengan ayah aku nak makan.. pastu nampak lah gerai burger niii..
perghh sape penah nampak gerai burger bukak pepagi? ade korang penah jumpe? mesti tak penah kan.. kalau mcD ke kepsi ke tu lain cite ah sebab tu bukan kategori GERAI ye adik2 <3
aku pun ape lagi.. minta bapak aku beli kan.. aku bantai mintak 3 ketul burger..
sebab aku fikir macam tak cukup je kalau satu.. perghh gila tamak aku kan.. haha aku bukan makan sorang lah.. aku makan 3 ke 4 org mcm tu..

masa burger tu tengah masak.. aku pun tercongokk je kat depan gerai burger tu.. aku nampak lah papan tanda harga kat situu.. aku tak nampak lak harga burger yang lain.. aku cuma nampak satu harga jee.. RM2.20 satu burger ni.. dah lah besar gedabak burger nii.. kira berbaloi ah dengan harga rm2.2o tu kaann?
ni alamat nye aku nak bagi 

GERAI WAK MAN
area lindungan.. sebelah klinik..
cuba ah search google.. gerai ni agak femes gak ah..
aku dah search td..

lepas dah dapat burger aku ni, aku pun makan ah dengan mak ayah dengan maksu aku.. perghhh tak cukup bhaii 3 ketul burger kitorang melantak.. ni mesti semua kebulur tu yang tak cukup tu.. 

pastu tetibe aku rasa macam ade vibrate je kat tangan... 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


RUPA RUPA NYA AKU MIMPI -__-'

mana lah ade jual burger pepagi buta.

buat ape lah pulak aku pegi hospital pagi2 buta.

lagi takley beelaah tetiba maksu aku ade dalam cerita..

huaarghh sungguh tak logik punye mimpi

ade ke sesape yang pegi search gerai tu? huahua TAK WUJUD weyy!

tu lah lain kali jangan banyak tido sangat. kan dahh . sabor je lah~



kalau rajin tolong lah klik iklan ni. mcm2 ade <3

7 orang je yang komen:

deeDiary said...

Macam bengong je waktu aku baca post ni...ye2lah aku nak check kat goggle..nasib baik aku rajinkan diri jugak baca sampai bawah....hahahaha

Mas-Azi-Mah said...

hahaha <3
gambar burger tu sampai terkeluar -.-

nurul asyikin(kak chik) said...

ciksyikin trtipu,,,,oh tidakkkkkkkkkkk,,,,sakitnya hati,,,,huuuu

aimi shahida said...

wahahah tertipu ni
tp mmg sedap laa gmbr burger tuh
hahaha

Mas-Azi-Mah said...

hoamjayy ade jugak yang percaya. huhuk
sory korang~~

i.k.o said...

baru nk tny spe yg saket smpai masok sepital tuh.dushhhh

Mas-Azi-Mah said...

hehhe <3
ni mesti tatau nanti adik beradik kite ade yg nak masuk sepital lg ni.. haha (tu sebab ah sampai termimpi)

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...