Monday, 25 April 2011

Kalau Lah Aku Minta

gambar : sekadar renungan
kalau lah aku minta

WANG

pasti dapat

kalau lah aku minta

KERETA

pasti dapat

kalau lah aku minta

sebuah jam G-SHOCK

pasti dapat

kalau lah aku minta

NOKIA E-series

pasti dapat

tapi tu semua cuma 

KALAU LAH AKU MINTA

ape yang lebih penting

doakan kesejahteraan family aku

kawan2 aku

cikgu2 aku

dan

semoga

kehidupan aku

selepas ni

akan bertambah baik

dari semalam.


semoga diberkati.


errrrkkkkkkkk. takde duit, susah jugak nak teruskan kehidupan. ye dak?



12 orang je yang komen:

elyhanna murray said...

betol betol .
duit di dahulukan , keluarga di utamakan :)

Kembang Perawan 3288 said...

betol2...kalau mintak.n kalau dapat

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau dpt semua yg kita minta memang best

M a s A z i m a H said...

@elyhanna murray

bagitau sesuatu yg tak betol kat sini.. aiceeyy

M a s A z i m a H said...

@Kembang Perawan 3288

yeah kalau aje -__-

M a s A z i m a H said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

memang best ah!

forever love said...

huhuhu.. jangan hanya kalau2.. usaha la.. mesti dapat punya.. menabung dari sekarang.. hihi

kim heeruul said...

betul2x..
skrg nie kalo xde duit,mkn la daun kering tu

M a s A z i m a H said...

@forever love

part nak menabung tu memang payah.

dah la kalau nak menabung kutip duit lima posen je.. haha jarang nak dapat syiling lima posen..

M a s A z i m a H said...

@kim heeruul

huhuuuk.

entah lah. daun kering tu kalau sedap, belasah aje.

ulam~

ar the annoying said...

duit is such thing that kind of, drugs?

semua org perlukan duit is it? org skrg mudah dibeli dgn duit.

yah, me too here hoping for the peacefulness of my family.

lets pray for it.Amin ;D

M a s A z i m a H said...

@ar the annoying

duit make us addicted to it. tapi bukan drugs. err boleh ke macam ni. haha

semoga family kita semua dalam kebahagiaan yang diRedhai

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...