Friday, 18 February 2011

Bukan Nak Bangga Tapi Memang Aku Bangga!

aku nak kongsi lah kegembiraan aku harini.. semalam macam sedih tapi harini aku gembira.. muhaha

bukan ada ape sangat pun...

mungkin sebab aku jumpa satu belog ni.. macam best

mungkin sebab dia seorang yang kreatif

aku pun cakap ah dia best T_T


tu lah dia punya header..

korang pernah nampak dia? aku jumpa dia ni pun masa ada vlog antara dia ngan nisa kay..

kat 1tube aku tengok masa tu.. pastu jumpa pulak kat sahabat blogger..

aku add fb dia..

dia approve T_T (motif aku nak cerita???) hahaha

sukati aku ah nak cerita :D :D

yang paling best dia ni study (ke dah keje??) dalam bidang architecture..

aku pun ada kawan sekolah yang minat pasal arkitek ni T_T owww camana lah aku nak lupa pasal blog dia ni.. dia ingat kan aku kat kawan aku waktu sekolah T_T

banyak gak dia cerita pasal kerja kerja dia.. tapi aku tak paham pun T_T

entry dia yang paling best aku rasa ada dia cerita pasal lukisan.. dia beli buku baru tapi dia kata tak reti lukis...

suh member dia lukis.. dia tunjuk gak gambar yang dia lukis.. tapi katanye tak cantik...

nak nangis aku tengok lukisan dia.. boleh dia kata tak cantik??????

yang paling penting

DIA MACAM KAKAK AKU LAH *tiba2 T_T

tapi aku rasa memang ada sikit2 ah dia macam kakak aku.. muka lembut2 tapi ganas ganas gak :D ahaha

yang paaaaalling best.. dah lama aku tunggu sebenarnye bende ni...




 malas cakap banyak.. korang tengok jelah sapa kat gambar tu... hahahaha :D

mentang2 dah pandai buat printsreen... segala benda aku printscreen. haha batak tak batak ah kan :D










2 orang je yang komen:

Nadia Mashuri said...

ok, nnt saya terjah..

wahida said...

best ek blog dia?

salam kenal dan salam ziarah, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...