Thursday, 24 February 2011

korang jom lah sembang kat Twitter aku. bosan ni!

bende ni tak gerak. mouse korang rosak. hehe :D





10 orang je yang komen:

b a m b a m ' s said...

cik bambam x reti nak men twitter..kekekeke..

word verification for today: painksim

LOL!hahaha..salam kenal yer.. n_n

EmanCloud said...

saya aimman! haha bukak blog eman utk blogging tips!

al_hakim said...

sy tak de twitter..tak reti nak buat..huu

Cik Cekodok said...

tag untuk contest!
sila lah join :)
http://lollipopluver-eymazaqeeya.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Gadis Kampung said...

alamak GK pun dah luapa password twitter GK pa tah...

Zaza said...

zaza xtau nak bertweet2 ni

Mas-Azi-Mah said...

terima kasih yang dah follow.. jom lah sembang mambang kat sana... :)

mira ellyna said...

ade twitter tp mls..

~...AmALinA....~ said...

dah buat entri tuk follower ke 300..

http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/waaaa-my-follower-dah-300.html

noorulaz said...

dah klik2 HB awak!

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...