Wednesday, 9 February 2011

Zaman Rendah


hahahaha bapak gedabak gambar aku letak kali ni.. best ke? korang ada gambar masa kanak-kanak ni? aku hade tauuuu.. bukan senang nak simpan.. aku pun tak ingat sapa lah rajin simpan gambar sekolah aku ni...

kat sini aku cuma nak cari kalau kalau sesape yang kenal NURAMALINA bt kamarozaman kalau tak silap aku nama penuh dia macam tu lah.. dah lama lost contact ngan dia.. membe membe yang lain pun tak dengar cite dah pasal dia... mana tau kan korang kawan alam maya aku ni tau pasal dia.. boley lah contact contact nanti.. hehehe..

amalina ni yang duduk sebelah cikgu.. sebelah kanan cikgu.. yang perempuan tuuuu.. dia penolong kelas..
last aku tau dia ni duduk kat tropicana.. tak tau ahh duduk kat sana ke ataupun sekolah je kat tropicana.. tapi ade bau bau bacang gak ahh...

aku sendiri tergelak bila tengok gambar ni... korang boley teka aku yang manaaaa? :)
dah dapat tau tu diam-diam je tauuuuuuu!

1 orang je yang komen:

Nadia Mashuri said...

kite pun de juga gmbr lame2 tu..
memori indah gitu..

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...