Sunday, 6 February 2011

Nak Promote : Photoshop Tutorial Contest


heee, sanggup aku tak gi terjah blog lain sebab nak join menatang ni.. tapi aku tak join contest sebab tak gheeeti. huaaa :( tapi takpe. aku tolong promote kan je. tu yang termampu ^_^

korang pandai? korang bijak? kalau setakat kat buku buat hapee! kalau tak pandai gak pegi lah belajar. nak belajar ape?? heehe belajar edit gambar gune fotosop. pandai dah? haa memang baguihh la hampa ni. join lah contest ni.. best kot (kalau korang pandai dan kreatif)







p/s : nak logo cume tulih nama sendiri and transparent :) hehehe
(kalau nak letak ayat tunggu dah menang nanti baru lah bagitau.. boley kan kan kan?) :D :D



3 orang je yang komen:

NAA said...

Ok..thx.. promoter 1-25 mmg akn dpat logo... so bg tau.. nk logo camne mas??

p/s:: best lgu blog ni... tjuk ape?

Mas-Azi-Mah said...

unintended - muse

NAA said...

ok tq.. amik kamu punye banner kat cni.. ;) http://dhati-naa.blogspot.com/p/logo-free.html

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...