Monday, 28 February 2011

SEMUA dok gebang pasal heartbeat!

*scroll kebawah terus kalau taknak baca*







mesti ramai punya dah tau pasal ni.. cuma mungkin tak diketengahkan lagi.. apa kata korang join benda ni.. best  tau! aku yang teruja lebih pulak :D

dia tak ganggu nuffnang kita. jangan risau!

aku pun baru je lagi buat bende ni.. saje nak promote.. hehehe

ni aku copy paste dari entry 


1. klik link ni kalau nak join --->  sign up HB! Affiliate to enjoy free give

(korang right click je ah supaya tak ganggu pembelajaran kora tu ye) hehe



2. klik "create account"






3. klik "create account" pada bahagian "new customer"




4. Isi semua details yang diperlukan di "My Account Information".. Pastue tekan Continue..






5. Dah berjaya.. Klik "Join HB! Affiliate"..







6. Klik perkataan "Online Application"..







7. Isi details yang diperlukan... Pastue tekan "Continue".. Pasal Payment tue boleh pilih bayaran melalui cek, transfer atau isi kemudian pon boleh....Cute Mum pilih isi kemudian..






8. Ok.. Dah siap...






Anda dah berjaya menjadi Ahli AffiliateHB!... Step seterusnya letak Kod Banner kat blog... Yang tue kejap lagi Cute Mum tunjukkan caranya yer...

"Selamat BerHeartBeat!... Jom join cepat..."

p/s: Sesiapa yang nak copy paste tutorial nie boleh sahaja... Cuma linkkan kepada Cute Mum yer... TQ..





** kalau dah buat segala benda yang kat atas ni.. skodeng entry ni pulak untuk tau cemana nak letak banner heartbeat ni okay!



2 orang je yang komen:

risa said...

sudah polo sini dan klik2..tambah tabungan hehehe

Nurwanniey said...

Kunjung balas dr Cikwanniey.. :)

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...