Sunday, 23 January 2011

25 Perkara-Random-Karutan

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."



  1. tak hirau pasal orang sangat. tak tau lah betul ke tak. tapi rasa nye macam betul je~
  2. ada kakak tiga. abang sorang. kakak ipar sorang. abang ipar sorang. anak buah tiga. mak sorang. ayah sorang. diri sendiri. 
  3. pernah masak. tapi tak sedap =.=' pandai masak. tak pernah lagi buang makanan masak sendiri dalam tong sampah. paling koman buang kat sinki je ;-)
  4. tengah menganggur jeeeeee. jaga baby. hebat! baby tak nangis. pandai buat susu ^_^
  5. kurus? orang cakap. diorang jeles!
  6. selalu mesej dengan sorang je dalam satu masa. tak pernah lagi kot mesej dengan ramai orang dalam satu masa. hahaha
  7. suka baca tanpa ingat. tak suka baca sambil hafal.
  8. ada kakak. selalu kasi dia susah. padan muka dia!
  9. pakai henfon ada torchlight je. kaw hado? nak sedekah kan kat aku henfon korang tak? boley la boley laaaaaa :D
  10. selaluuuuu tak makan =.= lambat makan =.= malas makan =.= ish ish ish
  11. nak main basikal. dah lupa boley main basikal lagi ke tak. nak asah bakat. mana tau boley jadi pelumba negara buatan sendiri satu hari nanti. wakakakambing :D
  12. suka tengok cite hantu siam. best best best. tapi jarang tengok. sebab tu sukeeenyeeee ^^
  13. rasa macam rindu kat kawan sekolah. diorang semua sibuk kot sekarang ni.. 
  14. tak suka kalau nak update tapi takdak idea. campak otak ni jejauh kang baru tau.
  15. tiba-tiba suka kat ana raffali. boleyy? haha
  16. kalau baca paper cuma baca tajuk. tu kira baca paper jugak ke?
  17. sukeeee je tertekan itu ini kat website ni. tah hape hape ahh duk tekan. diri sendiri pun tak tau ape yang dia tengah buat.
  18. umur tahun 2011! fuhhhh :)
  19. suka baca terfaktab! hahahahahahahahaha
  20. okey ini sirius! terlampau fanatik kat lipas. memang sukaaa gilaaa takda sape boley celen. tipu!!
  21. selalu tengok orang yang cantik dengan harapan diri sendiri dapat jugak jadi cantikk. yawww :D
  22. selalu tengok tutorial pakai shawl :D kakak pun naik heran kenapa aku suka tengokkk tutorial macam tuh... 
  23. bangun lambat?!
  24. masa taip cerita? ni tangan bau ikan bilis. sebab baru lepas kopek ikan bilis seguni terus pergi online :)
  25. okey. dah habis :) penat lah nak fikir. susah kan nak tulis cerita? walaupun macam mengarut je.. kalau baca tu laju je.. pastu komplain cerita orang tak best. kau hengat senang ke nak karang cerita yang best. kalau tak best takyah ahh baca.. tapi kalau nak komplain kene lah baca dulu.. heheehehe


7 orang je yang komen:

KERTAS A4 BLOG said...

ades..why 25...kenape tidak 2 aje.. hehhehhe :p

Mas-Azi-Mah said...

hahahaha payah payah :D

Mas-Azi-Mah said...

hahahaha payah payah :D

niDa said...

oh pnt agak nye nk tls ni kan... 25 tu... bukan 5.. hehehe.. tp best gak wat bnda2 mcm ni.. atleast bole kenal n tau psl empunya blog ni.. hehehe....


nota kaki: jom ke blog saya dan vote saya tuk contest BFF...

Nadia Mashuri said...

best kn wt 25 perkara ni?
hehee..

Mas-Azi-Mah said...

hehehe buat untuk sesaja tak pk panjang pun nak taip.. :D

student said...

2+5=7...
ada apa2 makna ke 25 ni sebenarnya..:)

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...