Wednesday, 19 January 2011

Nak Buat Tapi Taknak Lah

alaaaaaaaaah alasan je segala bende tu. konon kata nak buat itu ini. tapi hareemmm satu ape tak jalan..

macam tu lah kita ni kan semua nyee mesti kena ada alasan. oh bukan. yang lebih tepat sekali sebab musabab kenapa kita nak buat sesuatu tu.. mesti nak fikir semua bende masa tuuu jugak..

tapi ada kita perasan tak yang sebenarnye kita ni cuma fikir bila rasa benda tu mendatangkan masalah.. pernah tak kita terfikir sesuatu yang baikk dapat mendatangkan sesuatu yang buruk? haaa mesti sekarang baru semua nak terfikir kan? haha aku tau dah.. otak korang mesti sama je ngan otak aku. huahuaahaha

erkk? ape melalut tuuu! hishhh


sebenarnye kan.... rasa cam nak letak shoutbox kat blog.. tapi bila dengar ada yang kata shoutbox tu cume digunakan oleh orang orang yang nak promote blog mereka? betul ke? hmm betul kot. hehe entah lah.. nanti akan di fikirkan lagi..

rasa macam nak pergi test driving.. tapi disebabkan ada hal lain. jadi terpaksa ditangguhkan.. lepas tu rasa nya akan ditangguh kan lamaaaaaaa ah jugakk.. sebab takda masa lagi dah nak hilangkan malas.. susahkan nak hilangkan malas ni... hehe

macam lagi benda tefikir nak buat. tapi tak terbuat-buat.. taktau lah sebab apeee kan.. hmmmmmmmmm entah merepek je entry aku.. hahahahaha :D

psst psst, ati itan.... taisala kirim salam! wakaka ^^


see u. tatataaaa

0 orang je yang komen:

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...