Friday, 21 January 2011

Naik kan Traffic Blog - saje cerita -

tau tak traffic tu hape? aku baru tau traffic tu maksud-nye-pembaca. pembaca yang baca entry kite.. hahhahaha bapak kun0 aku weyyy :D


dah ramai dah yang cerita macam mana nak naikkan traffic blog.. yang memula sekali aku jumpa pasal kena rajin hupdate lema henam tujhuhh laphan kali sehari.. makkk aighhhh banyak kann? haaaa korang cuba je lah membebel tah pape.. mana tau boley naikk kan.. terus melatoppsss cam blogger laenn.. tamau ka? tamau suda laa dok sana diam diam.. haha

sharmhassan dot blogspot dot com brader ni cerita pasal letak backlink kat komen.. taktau hape bende tu? jangan ahh tanya kat akuuu. aku laaaagi tak gheetii tahuk! dah dah pergi je skodeng blog brader tu hokeyy..

aizatshafiq dot com brader ni pulak ada cerita macam macam... pergi je ahh jengah kat sanaaa!






ALAMAKKK MAK AKU TANYA DAH APE YANG AKU DOK MENAIP TU ! NAK JAWAB HAPEE NI? dah dah dah nanti lain kali aku sambung lagi.. kantoi pulak kang aku ada berloggg :D

7 orang je yang komen:

CinderLaLa said...

Kura-kura itu comeyyyyy... =) Sy follow awk yer.. :)

Psstt..jemputla join contest sy yer..

http://cikcinderlala.blogspot.com/2011/01/contest-cerita-di-sebalik-senyuman.html

Mas-Azi-Mah said...

kura kura shutterstock :D siap ada watermark lagi.. teeettt :D

KERTAS A4 BLOG said...

owww...incik luncai punye backlink yekkkk...kekekek :p

Nadia Mashuri said...

huhuu..
try je la kn..

Mas-Azi-Mah said...

@kertas a4 blog

yeap tu mr luncai punyee. haha baru tau kot benda tu :D

Mas-Azi-Mah said...

@nadia

kita semua pun boley try :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee!!~~ saya xtao nak buat cmamane..tp pegi lawat2 kat blog korang sumer..juz say hi n leave comment utk support sesama kita..tp tq for da info..

mau pi jenguk jap 2 blog atas tuh..

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...