Friday, 7 January 2011

NAK TAK NAIKKAN TRAFFIC BLOG DENGAN CEPAT?

haa amacam tertarik tak dengan tajuk tu? ahahaha
sebenarnye aku jumpa ni dari blog salimah yusri.

aku pun baru je nak cuba nye cemane. nak tau step nye? haaa memula camni..

Jom kita ramai-ramai bloger-bloger cuba trick kat bawah, benda ni pon aku dapat dari page Blog salimah yusri. Terima kasih yaww dengan ajaran ni.. ahaha semoga tak sesat ^___^



1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


4. Bila aku menulis blog
5. Apek Punya Blog
6. My Big Family & Friend
7. ABC Milo
8. Matdin (orang paling terkenal.. hehe..)
9. tengku nizam
10. Kisah Seorang Aku
11. Myself V3 Me &
12. blog hanz
13. BeMie's World
14. intan
15. mas azimah

PERATURAN!!!





1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.



2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.



3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



***So urutannya jadi mcm nie....








13. intan 

15. BLOG ANDA


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:



Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25

Posisi no.12, Jumlah backlink = 125

Posisi no.11, Jumlah backlink = 625

Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125

Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625

Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125

Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625

Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125

Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625

Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125

Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625

Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125

Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625



Kita sama-sama cuba jaya okk….

Selamat mencuba!!!



***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..

  
  
Nak try? jom try sama-sama..^^ copy je artikel ini dan edit sikit-sikit, jangan lupa link'kan senarai blog tu yea!

thx yaww

see u, tatataa


3 orang je yang komen:

Mas-Azi-Mah said...

hehe

nursalimah mohamadyusri said...

terharunya, ada orang follow entri ni. huhuu.. :') thanx a lot dear..

Mas-Azi-Mah said...

hehehe :D
dah bosan gila tatau nak buat ape. skodeng je laa keje yg terbaik buat masa ni. Insya-Allah akan skodeng entry2 yg lain pulak :) eheheehe

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...