Friday, 7 January 2011

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru



hehehehe. first time masuk ape bende tah ni. jumpe kat blog orang.. blog sape? blog brother ni. tak kenal. tapi main tibai je buat. boleh ke?? 

korang yang baru baru tu pun boley join bende ni jugak tau.. syarat nye mesti ade follower kurang dari 300.. tapi kalau 300 tu kira still baru lagi ey? mesti dah hebat dah blog dia.. tp takpela kan dah tu syarat nye... ^__^

korang korang kalau nak tau lebih lanjut pegi je ah tengok kat sini.. segalanye ade.. syarat ke hape semua ade kat sini..

pastu dah buat bende ni kena tag orang lain pulak.. nak tag sape kalau tak kenal sape sape.. boleh ke main tag je orang sesape? boleh boleh? 

huhu tatau nak tag sape.... tag jelaaa orang orang ni.. sebab diorang ni pun kira blogger baru jugak.. 

1. intan
2. intan < ni baru keee?

haaa, kalau orang lain nak buat entry pasal ni pun boleyy je. dialu-alukan.. yang penting korang takde benda lain dah nak buat.. so, buat lah benda ni.. untuk sesaje ^^

terima kasih inchikk penganjur.. hehe

see u, tatataaa

9 orang je yang komen:

elyhanna murray said...

thanks tag at kite :)

nur izzah izzati said...

hye..dh follow ur blog..do follow me gak ye..tq..mmuah2..=)

ken said...

saya mau :)

Mas-Azi-Mah said...

@nur izzah izzati

i will. btw, thx yaww :)


@ken

nak ye? buat lah.. teramat dialukan.. hehe :)

NAA said...

folo kamu sdah..jom folo blog naa balik.. ;) n... lagu 2 best... lame dup cini dgar lagu taw~~!

Mas-Azi-Mah said...

NAA :) thx folo me... ceewaahh hehe

i will folo u back ^^

ika said...

follow me back...

||aLeaSaRa|| said...

slmt berkenalan dgn geng blogger baru!

Mas-Azi-Mah said...

hyeee :D

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...