Monday, 3 January 2011

PENDENGKI KE APE?

haihhh penat penat buat header ni tapi tak boleh nak save pulekkk. macam @#$%%^$#@ je.
hehehe apesal lah kan tetibe je nak marah marah ni. tu lah buat kerja kelam kabut. sampai nak terken**** pun tahan je jugak ni...


haha sebenarnye ni blog yang ketiga! :D
blog dulu dulu semua dah padam. sebab? sebabbbb TAK BEST! TAK SUKE! ENTAH! hehe


blog baru ni harap harap la best cun melecun *padahal sama je kot dengan yang dulu punye* entahhhlaaa. harap harap boleh la bertahan lama sikit blog kali ni. biarlah cerita tak best mana. jangan sesuke hati je nak padam lah. nak buat buat lupe password lah. ketuk kang baru tau.. hahaahaha *cakap kat diri sendiri je ni*


untuk post yang pertama ni mungkin nak bagitau pasal entry entry yang akan datang kot.. tapi ape ye yang nak tulis nanti?


mungkin cerita pasal background family dulu kot.. haaa kalau pasal family mesti la banyak cerita.. takpun pasal kawan kawan yang dah buat hal masing masing je sekarang ni... nak dengar ke??? 



NANTIKAN KEMUNCULANNYAAAA



see u.. tatataaaaa :D

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...