Sunday, 23 January 2011

Ujibakat AF9 - youtube - berguna ke?

aku sendiri nak gelak, dok pk apa yang aku nak tulis :D

tadi pergi jalan jalan kat youtube.. tak boley nak jalan jalan kat pyramid so jalan jalan kat youtube jelah. banyak nye aku punye jalan jalan. cuba kira ada berapa jalan jalan. haha. diammm.

tetiba jumpa video.. ramai gak yang tulih 'Ujibakat AF9- nama diorang kot' ada jugak yang tulis nama lagu.. entah lah.. tah tah nama diorang. aku yang memandai kata tu nama lagu =.=

tak sangka. dah ke lapan dah AF ni. ey ke 9 ahh aku silap tulis. malas backspace. tak patut! haip!!

ada jugak ye yang nak join benda alah ni lagi? kalau dah minat ape de hal. ye dak? orang duk kecoh kutuk pumpangpumpang tapi bende ni tak benti gakk. kita jugak lah yang tergila-gila kan bende ni nanti.. kalau tak.. tak laku lah blog engkorang semua kalau tak cerita pasal AF ni. hehe. kena lah gelak hehe.. kalau gelak haha kang macam mengutuk. tak baik! :D

malas ah nak cakap pepanjang. ada jugak aku skodeng video diorang ni. ada je yang best. ada yang tak best tu aku tak tengok. dah kata tak best. watpe tengok kan? lagipun connection internet sekarang ni macam bagussss jek.. demam agaknye.. tu yang baik hati kasi laju je 'buffering'? segala benda..


ni yang aku rasa paling best -se-bab-pi-a-no- tapi gambar dia tak best. kalau nak dengar pasang telinga tutup mata. okey.

2 orang je yang komen:

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...