Tuesday, 11 January 2011

SEMALAM HERAN HARINI KELIRU

hai. selamat petang ^^

ape je la yang ada buat harini.. macam biasa lah.. 

oh harini masak ikan goreng sambal je untuk lunch satu family.. hehe
ade ketam, tapi tak tau nak masak ape.. sedih.

eh. tadi aku dah masuk kejap link untuk apply IPTA tu.. pastu aku keluar balik. sekejap je aku isi.. tah ape je laa kan yang aku buat.. hehe.. manade buat pape lagi..

bila tengokk je pilihan pilihan jurusan yang dia bagi untuk kita pilih.. terus blankkkkkk aku tak tau nak pilih hape.. cemane ni?

sape boleh tolong aku isi kan? hehehe.. senang nye lah cakap kan main suruh orang je buat.. ko ingat orang lain banyak masa nak tolong buat untuk kau?? ^^

sumpahlah. taktau nak pilih hapee. kalau saja saja pilih pun takley gakk.. nak kena tunggu result jugak. baru boleh nak pilih ikut result kita tu.. harap harap dapat result yang baikk.. kawan kawan pun tolong doakan sekali ye...

jurusan kat IPTA tu boleh pilih 8.. ape aku nak letak sampai 8 sekali tu.. selalu kat sekolah duluuu cikgu cuma tanya cita-cita paling banyak pun 3 jeee.. manade sampai 8...
mungkin kena bantai jugak sikit-sikit kut.. tapiiiiii... taktau lah.. keliru je..keliru ke namanye ni? huhu

hhmmm. bila dah konpius tu baru teringat nasihat cikgu.. cikgu kata, kalau kita nak pilih sesuatu tu.. KALAU BOLEH pilih lah jurusan yang memerlukan kelayakan gred tu lagi rendah dari result kita.. bukan pilih lagi tinggi.. erkkk faham ke? =.='

takpelah. kalau tak faham nanti, tanya jeee... pastu kalau boleh... korang share lah ape yang korang tengah study sekarang ni.. aku pun taktau lagi nak pilih ape.. bukan takda cita-cita.. tapi takut salah pilih.. merana diri bhaii :D

rasa cam nak lempang lajulaju je bila tengok mr bean ni..

*gambar selingan


see u, tatataaa

3 orang je yang komen:

Nadia Mashuri said...

singgah bace2 and follow..
=)

y-A-n-A said...

gelak besar tengok muka mr kacang!! hahaha

Mas-Azi-Mah said...

tu ahh rasa nak jumpa pastu nak lempang je dia. hehe

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...