Saturday, 8 January 2011

NAMA SAYA NENEK SAYA YANG BAGI

macam kelakar je tajuk camtu..

tapi memang betul, nama diberi oleh nenek. tapi bukan nama akuu. nama anak buah akuu... ahahahahaha

arini nak cite pasal si budak cinonet ni.. ape namaa dia? nama dia Qaisara Damiana... nama depan nenek bagi.. nama belakang ibu dia yang bagi..

memula kelahiran dia memang membuatkan semua orang gembira tak hengatt punye.. lagi lagi bila dapat tau akan dapat girl.. memang syiook lah kan.. yang sebelum ni laki.. patu skang dapat girl pulak.. memang sepadan lah kan.. tapi diorang ni bukan adik beradik pun.. cuma sepupu je... tapi tak kesah lah... kira Qaisara ni cucu yang kedua dalam family... tapi kesian, kecik kecik dah jadi kakak.. kira dalam 2 minggu lepas Qaisara lahir, lahir pulak lagi sorang baby boy.. tu adik kepada Miqael.. jadinyee dalam family aku sekarang ni dah ade 3 budak comeyy yang ................... haa yang macam macam lah...

sekarang Qaisara ni dah masuk 4 bulan.. baru pandai meniarap.. tapi tangan tersepit bawah perut.. ish ish.. ciann.. semalam ade record video.. tapi nak upload kat sini memang tak dapat ahh kan.. tenet slowww mcm hapeee jee....

mai tengok gelagat dia ni sikit sikit....

eyy kaki sape tuuuu??


saya memang malu, tapi saya suke orang tangkap gambar saya.. hehe


yeayyyy... berjayaaaa!


saya dah penat.. saya nak sambung tidooo balik... byeeee


tu lah antara karenah si Qaisara ni.. kadang kadang penat nak layan.. tapi bila dia takda bosannn je rasanye...
semoga Qaisara besar nanti dapat jadi oang yang berguna.. dengar cakap ibu.. tamau lawan lawan cakap orang.. jadi budak yang gud gud je tau.. ehehehe :D



see u, tatataa....



7 orang je yang komen:

elyhanna murray said...

alahai , comei nye . :)

Mas-Azi-Mah said...

tengok tante nyee ^^

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

comeinye..!
jmpe kamu lam list blogger baru.
da folo kamu.
pliz hit me back yeah!

folo me too..
btw..pakia shawl?
jum join ni...

http://owlkieranaa.blogspot.com/2010/12/kami-dan-shawl-contest.html

yunykhoo said...

wahh.. sedap nme tuu.. pandai nenek mas bagi nme..

Mas-Azi-Mah said...

@yunykhoo

hehehe best kan? kitorang satu family pun suke ngn nama dia.. tapi bila panggil qaisara jadi taisyala pulekk. ehehe

eyka syafieka said...

comel...

Mas-Azi-Mah said...

baby lagi memang comey. dah besar sok comot ^^

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...