Saturday, 8 January 2011

PADA WAKTU NI

pada waktu ni, aku dah siap berblogwalking ke sana ke mari... usha usha entry org.. komen sane komen sini... cam sibukk je kan :D ahaha

pada waktu ni jugak aku tengah tengok cite serasi bersama kat ria ni.. agak best gak ah cite ni.. ade lawak lawak sikit.. series sikit.. nak golek golek sikit.. ahahhaha lawakkk ah tengok dorang ni jawab soklan.. ade yang sama bila tak sama tu boleh buat kitorang ketawa.. kitorang? ohh aku tengok cite ni ngan mak aku je..

bapak aku tah p kemane tah... kakak aku sorang p keje.. patu anak buah aku pulak pegi kenduri... ngan mak ayah dia laa kan.. tadi kakak aku tanya gak nak ikut ke tak pegi kenduri tu.. tah laaa aku rasa cam malas je nak siap siap bagai.. aku yang siapkan kakak aku.. aku pakaikan dia tudung tah hapee fesyenn tah aku pakaikan.. dia pun terima je ngan redho0o0.. hahaha tak membantah langsung... tapi aku pun takde ah nak pedajal kakak aku bagi pakai buruk buruk.. aku buat lah jugak elok elok.. patu mak aku pulak datang tolong betul betul kan sikit sikit.. okayy bila nak elok dah kakak aku pun hantamm jelah pakai cemane pon.. aku harap nanti dah balik tudung dia still elok lagi.. hehe ^__^

okay lah, nak sambung tengok cite serasi bersama ni lagi... lain kali aku sembang lagi pulak ye.. tapi tatau nak sembang ape ahh.. tengok ah nanti.. doa doakan aku ade idea nak sembang ye.. ehehehe

ni pengacara.. memang terbaekk ah diorang ^^

ni banner cite ni... ^^

lupa nak bagitau.. cite ni ade setiap sabtu kul 9 malam.. tapi kalau dah cite kat astro ni.. bebila masa pun ade ulangan... ahahaha
gambar di cilok dari inchik gugel ye. tanpa izin ni..huishhh

p/s follower yang tak sempat aku nak follow diorang balik tu, sabar ye... nanti aku akan follow korang. jangan risau.. :D


see u, tatataaa

5 orang je yang komen:

NAA said...

Tag nama kamu dlm blog Naa... mempromot blog kawan2 y best mcm blog ni... ;)

NURUL HIDAYAH said...

cik mas,, tQ bw kt blog kite.. kite dah follow cik mas..hehehe.. :)

Mas-Azi-Mah said...

@NAA terima kasih.. nanti sy buat entry pasal kamu pulak ye.. insya-Allah tak janji lah.. tak pandai nak cerita yg best best.. kutuk kutuk ni padai lah.. hehe :)



@NURUL HIDAYAH
terima kasih dear :)

ima razi said...

suke program serasi bersama ni! best best ! ;D

Mas-Azi-Mah said...

@ima razi
best kan? hehe geng laa kita.. tengok ulangan pun tetap best jugak.. sebab selalu tengok ngan org lain lain.. diorang tak tengok lg.. kita ni je yang selalu dok tercongok depan tb ni haaa.. hehehe

kalau suka boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...